Albert Heijn openingstijden

Als je op zoek bent naar de openingstijden van een Albert Heijn supermarkt, dan ben je hier aan het juiste adres.

Algemene openingstijden

De openingstijden van Albert Heijn variƫren per locatie, maar over het algemeen zijn de openingstijden van Albert Heijn als volgt:

DagOpeningsuren
Maandag08:00 – 21:00
Dinsdag08:00 – 21:00
Woensdag08:00 – 21:00
Donderdag08:00 – 21:00
Vrijdag08:00 – 21:00
Zaterdag08:00 – 22:00
Zondag10:00 – 18:00

Houd er rekening mee dat deze openingstijden per locatie kunnen verschillen. Je kunt de openingstijden van een specifieke Albert Heijn supermarkt vinden op de website van Albert Heijn. Bovendien kunnen er op feestdagen afwijkende openingstijden gelden.

Als je op zoek bent naar een Albert Heijn supermarkt bij jou in de buurt, dan kun je de website van Albert Heijn raadplegen. Hier vind je een overzicht van alle Albert Heijn supermarkten in Nederland. Je kunt ook gebruik maken van de Albert Heijn app om de dichtstbijzijnde supermarkt te vinden.

Het is altijd verstandig om de openingstijden van een Albert Heijn supermarkt te controleren voordat je er naartoe gaat. Zo voorkom je dat je voor een gesloten deur staat. Je kunt de openingstijden van een Albert Heijn supermarkt vinden op de website van Albert Heijn of via de Albert Heijn app.

Openingstijden per vestiging

Als je bij Albert Heijn wilt winkelen, is het belangrijk om de openingstijden van de winkel bij jou in de buurt te controleren. Hieronder vind je informatie over de openingstijden van Albert Heijn-winkels in verschillende steden.

Koopavonden

Op koopavonden zijn de meeste Albert Heijn-winkels geopend tot 22:00 uur. Hieronder vind je een overzicht van de koopavonden per stad:

StadKoopavond
AmsterdamMaandag en donderdag
RotterdamVrijdag
UtrechtVrijdag
Den HaagDonderdag
EindhovenVrijdag
TilburgVrijdag

Koopzondagen & feestdagen

Op koopzondagen en feestdagen zijn niet alle Albert Heijn-winkels geopend. Hieronder vind je een overzicht van de koopzondagen en feestdagen waarop Albert Heijn-winkels in verschillende steden geopend zijn:

StadKoopzondagenFeestdagen
AmsterdamElke zondagEerste en tweede paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste en tweede pinksterdag, Eerste en tweede kerstdag, Koningsdag
RotterdamElke zondagEerste en tweede paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste en tweede pinksterdag, Eerste en tweede kerstdag, Koningsdag
UtrechtElke zondagEerste en tweede paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste en tweede pinksterdag, Eerste en tweede kerstdag, Koningsdag
Den HaagElke zondagEerste en tweede paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste en tweede pinksterdag, Eerste en tweede kerstdag, Koningsdag
EindhovenElke zondagEerste en tweede paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste en tweede pinksterdag, Eerste en tweede kerstdag, Koningsdag
TilburgElke zondagEerste en tweede paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste en tweede pinksterdag, Eerste en tweede kerstdag, Koningsdag

Het is altijd verstandig om de openingstijden van de winkel bij jou in de buurt te controleren voordat je er naartoe gaat. Zo voorkom je dat je voor een gesloten deur staat en kun je altijd je boodschappen doen bij Albert Heijn.

Veelgestelde vragen

Welke tijden is mijn lokale Albert Heijn vandaag geopend?

Je kunt de openingstijden van jouw lokale Albert Heijn vinden op de website van Albert Heijn. Klik op de link ‘Winkels’ en zoek naar jouw winkel. Hier vind je de actuele openingstijden van jouw lokale Albert Heijn.

Zijn er aangepaste openingstijden tijdens feestdagen bij Albert Heijn?

Ja, tijdens feestdagen zijn er aangepaste openingstijden bij Albert Heijn. Op de website van Albert Heijn kun je de aangepaste openingstijden vinden onder het kopje ‘Feestdagen’. Let op: de openingstijden kunnen per winkel verschillen.

Tot hoe laat kan ik vanavond boodschappen doen bij Albert Heijn?

De sluitingstijd van jouw lokale Albert Heijn kan verschillen. Op de website van Albert Heijn kun je de actuele openingstijden van jouw lokale Albert Heijn vinden. Voor de meeste winkels geldt dat ze tot 22:00 uur open zijn.

Opent Albert Heijn ook op zondagen en zo ja, wat zijn de openingstijden?

Ja, Albert Heijn opent ook op zondagen. De openingstijden op zondag kunnen per winkel verschillen. Op de website van Albert Heijn kun je de actuele openingstijden van jouw lokale Albert Heijn vinden.

Hoe kan ik de openingstijden van Albert Heijn vinden tijdens speciale evenementen?

Op de website van Albert Heijn kun je de actuele openingstijden van jouw lokale Albert Heijn vinden. Tijdens speciale evenementen kunnen de openingstijden afwijken van de reguliere openingstijden. Houd daarom de website van Albert Heijn in de gaten voor de meest actuele informatie.

Wat zijn de vroege vogel- of late uurtjes bij Albert Heijn?

Bij Albert Heijn kun je profiteren van vroege vogel- of late uurtjes. Dit zijn momenten waarop je extra voordelig boodschappen kunt doen. De exacte tijden kunnen per winkel verschillen. Op de website van Albert Heijn kun je meer informatie vinden over de vroege vogel- of late uurtjes bij jouw lokale Albert Heijn. Let op: de acties zijn vaak alleen geldig op bepaalde dagen en tijden.